Termeni și condiții

Acceptarea termenilor de utilizare

Termenii şi condiţiile de utilizare guvernează modalitatea de folosire a site-ului web www.dmcthebutchery.ro. Prin folosirea, vizitarea sau navigarea pe site-ul DMC Quality Meats, acceptaţi şi sunteţi de accord să respectaţi aceşti Termeni şi condiţii de utilizare. Dacă nu sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare, nu trebuie să utilizaţi site-ul web www.dmcthebutchery.ro. Aceste condiţii de utilizare pot afecta drepturile dvs. şi ar trebui să le citiţi cu atenţie.

Modificări ale termenilor de utilizare

DMC Quality Meats îşi rezervă dreptul de modificare a acestor Condiţii de utilizare, cu sau fără notificare. Versiunea cea mai recentă a acestor Condiţii de utilizare poate fi accesată printr-un clic pe link-ul denumit Termeni şi condiţii din partea de jos a tuturor paginilor site-ului www.dmcthebutchery.ro. Cea mai recentă versiune de Termeni şi condiţii va înlocui versiunile anterioare.

Confidenţialitate şi informaţii personale

DMC Quality Meats se angajează să protejeze confidenţialitatea informaţiilor personale pe care clienţii le furnizează pe site-ul nostru. Orice informaţie prezentată pe site este supusă Politicii de confidenţialitate a firmei.

Contul dumneavoastră


Dacă utilizaţi site-ul www.dmcthebutchery.ro sunteţi responsabil pentru menţinerea confidenţialităţii contului dvs. şi a parolei şi sunteţi de acord să vă asumaţi responsabilitatea pentru toate activităţile care au loc în contul dvs. sau utilizând parola dvs. Reprezentanţii DMC Quality Meats şi partenerii acestora îşi rezervă dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi sau comenzi care nu respectă politica firmei.
dmcthebutchery.ro

Termenii şi condiţiile de utilizare se aplică tuturor utilizatorilor site-ului. Site-ul poate conţine link-uri către site-uri terţe care nu sunt deţinute sau controlate de DMC Quality Meats. DMC Quality Meats nu are nici un control asupra, şi nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul, politicile de confidenţialitate sau practicile site-urilor terţe părţi. În plus, DMC Quality Meats nu poate cenzura sau edita conţinutul de pe orice site terţă parte. În consecinţă, vă încurajăm să citiţi termenii şi condiţiile şi politica de confidenţialitate a fiecărui site pe care îl vizitaţi. De asemenea siteul dmcthebutchery.ro foloseşte cookieuri. Acestea sunt fişiere pe care siteul le copie pe calculatorul dvs. pentru a îmbunătăţi experienţa pe care o aveţi pe acest site.

Accesul la site


I. DMC Quality Meats"se acordă permisiunea de a utiliza site-ul astfel cum sunt stabilite în prezentul document, cu următoarele condiţii: (i) utilizarea site-ului web este permis numai pentru uz personal, necomercial şi (ii) nu veti copia sau distribui nici o parte a site-ului, în orice mediu, fără autorizaţia prealabilă scrisă DMC Quality Meats.
II. Pentru a accesa anumite elemente ale site-ului, va trebui să creaţi un cont. Niciodată nu puteţi folosi alt cont fără permisiune. Atunci când creaţi contul, trebuie să furnizaţi informaţii corecte şi complete. Sunteţi singurul responsabil pentru activitatea care apare pe contul dvs. şi trebuie să păstraţi parola contului securizat. Notificaţi reprezentanţii DMC The Butchery imediat ce observaţi orice încălcare a securităţii sau utilizarea neautorizată a contului dumneavoastră.
III. Sunteţi de acord să nu utilizaţi sau să lansaţi orice sistem automat, inclusiv, fără limitare, "roboţi", "cititoare offline", etc, care accesează site-ul într-o manieră care trimite mai multe cereri la serverele DMC Quality Meats într-o anumită perioadă de timp decât un om poate produce în mod rezonabil în aceeaşi perioadă, prin utilizarea unui web browser.

Dreptul de proprietate intelectuală


Conţinut de pe site-ul DMC Quality Meats, cu excepţia Termenilor şi condiţiilor de utilizare, incluzând, fără limitare, text, software, scripturi, grafică, fotografii, caracteristici interactive şi articole text ("Conţinut") şi mărci comerciale sunt deţinute de către sau sub licenţă DMC Quality Meats şi fac obiectul dreptului de autor şi dreptului de proprietate intelectuală în conformitate cu legislaţia din România şi convenţiile europene. Conţinutul de pe site este furnizat pentru uz personal şi nu poate fi utilizat, copiat, reprodus, distribuit, transmis, difuzat, afişat, vândut, licentiat sau exploatat pentru orice fel de alte scopuri, fără acordul scris al proprietarilor.

Disclaimer


Utilizarea site-ului www.dmcthebutchery.ro se face pe propria răspundere. DMC Quality Meats nu garantează acurateţea sau integralitatea continutului acestui site sau conţinutul oricărui site legat la acesta şi nu îşi asuma nici o responsabilitate pentru orice (I) erori, greşeli, sau de erori de conţinut, (II) vătămare corporală sau pagube materiale, de orice natură, rezultate din accesul dvs. şi utilizarea site-ului nostru, (iii) orice acces neautorizat sau utilizarea serverelor noastre securizate şi / sau orice informaţii personale şi / sau informaţii financiare stocate, ( IV) orice întrerupere sau încetare a transmiterii către sau de la site-ul nostru, (iv) orice bug-uri, viruşi, cai troieni, sau similare care pot fi transmise către sau prin site-ul nostru oricărei părţi terţe, şi / sau (V) orice erori sau omisiuni de conţinut sau pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel apărute ca urmare a utilizării conţinutului postat. DMC Quality Meats nu îşi asumă responsabilitatea pentru produsele sau serviciile publice oferite de către un terţ prin website-ul DMC Quality Meats sau orice alt link sau recomandare din orice banner sau altă forma de publicitate.

General


Informaţiile prezentate pe site-ul www.dmcthebutchery.ro, au caracter informativ şi pot fi modificate fără o notificare prealabilă. Preţurile produselor sunt exprimate în RON şi includ TVA. Produsele pot să difere ca aspect de fotografiile de produs care au caracter de prezentare